SLIDER

Mustia palmikkosukkiaMustia sukkia on hankala neuloa mutta myös kuvata. Hankala neuloa, koska pitää olla hyvässä valossa, jotta näkee, mitä tekee ja kuvauksessa pintaneule ei tule hyvin näkyviin. Muutoin mustat sukat ovat todella käyttökelpoiset.


Tein 30- ja 60-vuotislahjaksi serkulleni ja hänen tyttärelleen kahdet mustat palmikkosukat Novitan 7 veljestä -langasta. Ensimmäiset  ovat malli b eli saga-palmikkosukat Novitan vanhemmasta sukkalehdestä. Koska luin ohjetta väärin tv:tä katsellessa, palmikko meni sivuun, ja siitä syystä nimesin nämä sivusaga-palmikkosukiksi. ;) Mielestäni ei kuitenkaan haittaa mitään, vaikka niistä erilaiset tulikin kuin mallissa oli.


Toiset palmikkosukat ovat samaisesta sukkalehdestä mallin d palmikkosukat tehdyt. Mutta tein nämäkin hiukan eri tavalla, eli tiimalasikantapään sijaan tein vahvistetun kantapään ja varren pituudeksi jätin vain 12 cm. Joku hassu virhekin tuohon palmikkoon tuli mutta ei voi mitään...


2 kommenttia

  1. Kauniita sukkia oot tehnyt ^.^ ja oon harmitellut tota samaa mustan langan ja sukkien kaa, valoa jos ei oo riittävästi ni on tosi ongelma :/ huomasin saman ongelman myös tumman ruskean langan kanssa, ei meinannut millään saada pintaneuletta näkyviin, saati saada langan väriä kuvissa näkymään :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näinpä. Nuo pitsisukat olen siis tehnyt jo about vuosi sitten ja ne ovat olleet kerran käytössä, kun en ole raaskinut käyttää, kun en saanut niitä aiemmin hyvin kuvattua (öh, erikoinen syy). Nyt oli niin ihana kirkas kevätvalo, että vedin jalkaan ja pyysin assistenttia kuvaamaan. :)

      Poista

© CRAFT CANDIDATE • Theme by Maira G.