SLIDER

Keskeneräisten keskiviikko: Syyskuun haastelinkkiketju

Niin se on taas neljä viikkoa vierähtänyt! Täällä käsityöblogini puolella on ollut hiljaista kuin vintillä. Minulla on niin isoja käsitöitä kesken, etteivät ne ehdi kuukaudessa valmistua, varsinkin kun aloitin elokuun alussa uudet työt ja kotona on mittava remontti ollut käynnissä koko kesän, emmekä edes muuttotavaroita ole saaneet kunnolla purettua.


Oikeastaan ainoa työ, joka on jotenkin edennyt, on tuo ylhäältä alas pyörönä neulottava hame. Villatakin päättelyn aloitin, mutta koska olin käyttänyt siinä niin paljon pätkälankoja, on sen päättely aikamoinen homma. Siskon villatakkikin odottaa niitä nappien ompeluja ja  lapsen torkkupeitto on vielä myös kesken. Jonain päivänä ehkä....

Sillä välin on sitten aika avata uusi haastelinkki, joka kestää koko syyskuun ajan. Kirjoita ja postaa, mitä töitä sinulla on keskeneräisinä. Jaa kuvia töistäsi Instagramissa hashtagilla #keskeneräistenkeskiviikko ja linkkaa oma keskeneräisten postauksesi tämän postauksen alla olevaan linkityslistaan. Aikaa linkkaamiseen on syyskuun ajan. Käy myös kurkkaamassa ja kommentoimassa toisten postauksia - on vain mukava katsoa, mitä muilla on tekeillä! Kaikki Keskeneräisten keskiviikot löydät myös yläpalkin linkistä. Seuraava Keskeneräisten keskiviikko ilmestyy taas kuun vaihteessa, aina kuun viimeisenä keskiviikkona tai ensimmäisenä, riippuen, miten se kalenteriin ajoittuu.

Viime kuussa haasteeseen osallistui MaarItse

WIP WEDNESDAY
Please share your WIPs or UFOs with us! You may link your posts for about a month. I will post a new linky once a month, on the last Wednesday of the month or the first, depending on how Wednesdays match the calendar.



Ei kommentteja

Lähetä kommentti

© CRAFT CANDIDATE • Theme by Maira G.