SLIDER

Blogin 1-vuotisarvonta - Blog's 1st anniversary lottery


(English version below)
Blogini täyttää tänään yhden vuoden! Tein vuosi sitten uutena vuotena lupauksen aloittaa oman käsityöblogin pitämisen usean vuoden jahkailun jälkeen ja vihdoin 13.1.2016 postasin ensimmäisen kerran tästä omien mittojeni mukaan ommellusta mekosta. Tuolloin vielä haaveilin vaateompelun opiskelujen aloittamista sivutoimisesti tullakseni mekko-ompelijaksi mutta päädyin sitten pohtimaan asiaa uudestaan, kunhan olisin ensin tehnyt väitöskirjani valmiiksi...

Blogini on kuitenkin selvästi keskittynyt enemmän perinteisempiin käsitöihin kuin ompeluun, johtuen myös siitä, että neulepuikot tai virkkuukoukku ja langat on helpompi ottaa esiin illalla telkkarin katselun lomassa kuin kaivaa ompelukone, kaavat ja kankaat. Muulloin minulla ei juurikaan olekaan aikaa tehdä käsitöitä mutta viikonloppuisin koetan saada enemmän aikaa harrastukselleni, myös siihen ompeluun.

Nyt haluaisin kiittää teitä kaikkia ihania lukijoita ja pistän pystyyn pienen arvonnan. Palkintona on kaksi kerää huivilankaa - toivottavasti joku teistä innostuu tekemään huivin näistä. Arvontaan voi osallistua kommentoimalla tänne alle. Blogin lukijat (vanhat ja mahdolliset uudet lukijaksi liittyvät) saavat kaksi arpaa, muut yhden (jättäkää yhteystietonne, kuten sähköpostiosoite). Lisäksi olisi kauhean kiva, jos kertoisit samalla, mistä asioista tykkäät eniten lukea. Olen myös pohtinut sitä, pitäisikö blogin ilmestyä jonakin tiettynä viikonpäivänä epäsäännöllisen ilmestymisen sijaan; sitäkin saa kommentoida. 

Toivotan kovasti arpaonnea ja kiitos vielä kaikille teille, joiden kanssa on ollut vuorovaikutusta mukavan harrastuksen parissa - toivottavasti jatkatte blogini lukemista! Osallistua voi 5.2. asti ja voittajalle ilmoitetaan myös henkilökohtaisesti.

In English:

Today is my blog's first anniversary. I made a New Year's resolution to start my own blog after thinking about it for so many years and posted for the first time on 13 January 2016 about this tailor-made dress for myself. Back then I was dreaming about beginning to study sewing part-time in order to become a dressmaker one day. However, I decided to continue full-time with my PhD studies and think again once I would be finished with it...

This blog has nevertheless concentrated more on traditional handmade stuff: knitting and crocheting. The reason is that it is so much easier to take knitting needles or crocheting hook and yarn on the sofa while watching tv in the evening (that is my only time for this hobby) instead of sewing machine, patterns and fabric. I have, however, tried to take more time during the weekends for my hobby, including sewing. 

I would now like to thank all my readers by drawing a scarf yarn lottery. You can have two lottery tickets if you are an old reader or are now joining to become a new reader. Others can have one lottery ticket. You can participate by commenting below (please leave your email address as well). I would also like to know what kind of things you like to read on blogs and if there is a special day of the week that would be nice to read blogs instead of irregular posting.

I wish you good luck with the lottery and hope that you will continue to read my blog. You can participate until 5 February. The winner will be notified personally.

8 kommenttia

 1. Yhdellä arvalla mukana.
  Päivi

  VastaaPoista
 2. Olen satunnaisesti aiemminkin käynyt blogiasi lukemassa, jotain valmistunutta työtä katsomassa, nyt liityin lukijaksesi, jolloin blogisi uudet päivitykset näkyvät myös oman blogini sivupalkissa (mummojakoira.blogspot.fi). Näin ollen saan kyllä tiedon kun uusi postaus ilmestyy, joten ei väliä milloin kirjoittelet, kunhan kirjoittelet. Kahdella arvalla siis mukana. mummolta@gmail.com

  VastaaPoista
 3. Yhdellä arvalla mukaan ja löysin vasta blogisi ja kaikki neulomistyöt kiinnostaa. Salli.moilanen36@gmail.com

  VastaaPoista
 4. Selailen ahkerasti läpi käsityöblogeja ja sinun blogisi on mielestäni kiva näin. Tykkään että löytyy ompelu- sekä neulonta- ja virkkauspostauksia. Mielestäni ei ole väliä minä päivänä viikosta postailet.
  Bloggerlukijana mukaan kahdella arvalla.
  hamalainentm@gmail.com

  VastaaPoista
 5. Ohjetta kesäiseen mekkoon toivoisin, ei saisi olla ihonmyötäinen, vaan enemmän löysähkö.
  Lukijana Leena, kahdella arvalla mukana.
  leenvikki(at)gmail.com

  VastaaPoista
 6. Ensimmäisen kerran törmäsin blogiisi ja liityin lukijaksesi bloggerin kautta. Rakastan kaikkia käsityö- ja kosmetiikkablogeja niin, että tulee seurattua tuttuja blogeja ja uudemmat jäävät huomaamatta. Onnea yksivuotiaalle blogillesi.
  klaara49@luukku.com

  VastaaPoista
 7. Kiitos kaikille tähän mennessä kommentoineille! Kiva on kuulla ajatuksianne, koska blogin kehittäminen kiinnostavammaksi on ollut nyt ajatuksissa. Sitä varten on hyvä saada tietää, mitä ja minkälaisia blogipostauksia tykätään lukea. Vielä ehtii osallistua arvontaan melkein kolmen viikon ajan.:)

  VastaaPoista
 8. Kahdella arvalla koitan onneani noiden ihanien lankojen arvonnassa. Vasta aloin seurata blogiasi, kun juuri joulun aikaan sain sukulaislasten kautta innostuksen kutomiseen. Vinkit ja inspiraatio olisi siis hyvinkin tarpeen. Myös virkkaamista olisi tarkoitus kokeilla lähiaikoina! hiltuha(at)gmail.com

  VastaaPoista

© CRAFT CANDIDATE • Theme by Maira G.