SLIDER

Keskeneräisten keskiviikko: Heinäkuu 2021


Viime kuun alun keskeneräiset jäivät kaikissa muuttokiireissä väliin mutta yritetäänpä nyt uudelleen. Ehdin kesäkuussa aloittaa ja purkaa pari puuvillaneuletta ja nyt aloitin uutta isälleni tulevaa neulepaitaa, koska se talvella valmiiksi saamani neule ei istu yläosasta lainkaan. Päätin tehdä ihan peruspaidan saumattomasti ylhäältä alas enkä yrittää nyt V-aukkoa, vaikka isä oli V-aukkoista neuletta alun perin toivonut. Teen toisen V-aukkoisen sitten paksummasta langasta myöhemmin, koska siihen löysin soveltuvan ohjeen, kun taas tähän ohuempaan en ole löytänyt saumatonta ohjetta V-aukkoiseen neuleeseen ja millään en enää halua paloista neuleita tehdä opittuani tämän uuden saumattoman tekniikan.


Miehen saumaton neulepusero

Ohje muokattuna Urho-kirjoneulepuserosta / Novita Talvi 2020.
Suunnittelija Lea Petäjä.
Koko: L
Lanka: Gjestal Merino Babyull laivastonsininen (810)
Pyöröpuikot: 3,5 
Tiheys: 23 silmukkaa = 10 cm


Teen nyt puolta numeroa isommilla puikoilla kuin tuon aiemman isälleni tekemäni neuleen, koska 3 puikoilla tuli liian paljon silmukoita käsialallani. Minulla on tosi paljon vaikeuksia käsialani ja neuletiheyteni suhteen, kun tuntuu, että se täsmää ainoastaan Novitan langoilla Novitan ohjeisiin ja heti, kun on joku toinen lanka niin olen aivan pulassa enkä saa täsmäämään käsialaani mihinkään ohjeisiin. No, nyt neuloin mallitilkun ja sen mukaan valitsin tämän neulepuseron ohjeen. Toivotaan, että toimisi tällä kertaa paremmin!Toinen keskeneräinen työ on edelleen tämä lapsen torkkupeitto, mitä neulon aina välillä automatkoilla. Se valmistunee aikanaan...

Myös jokin virkkuutyö olisi ollut kiva ottaa kesäksi mutta en nyt keksinyt mitään, mitä tekisin. Jotenkin pää on aivan pehmennyt helteestä ja lisäksi muuton jäljiltä ei ole oikein aikaa ja energiaa tahtonut löytää mihinkään ylimääräiseen mietintään. 

Mitä sinulla on keskeneräisinä tällä hetkellä?


4 kommenttia

 1. Virkatut tiskirätit, korit, kassit... ?
  Välillä mullakin tosiaan tulee inspis virkkaukseen, ja silloin sen työn virkkaa melkein kerralla valmiiksi :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eilen tulimme huvilalle ja kaivoin kaapistani pari laatikkoa valmiiksi leikkaamiani matonkuteita ja aloitin virkkaamaan mattoa kylppäriin! :)

   Poista
 2. Toivottavasti mökillä olo ja hieman viilennyt keli antaa lisää ajatuksia päähän. Helteellä tuntuu, ettei saa mitään aikaan: äitienpäivän aikaan aloitetut tiikerisukat ovat vieläkin kesken ^___^'

  Ilmeisesti Novitan ohjeita on tekemässä joku, jonka käsiala täsmää omaasi ;)

  VastaaPoista

© CRAFT CANDIDATE • Theme by Maira G.