SLIDER

Kässähamsterihaaste kesäkuu 2019


Minun osaltani kässähamsterihaasteesta tulee aika haastava kesän aikana ollessani Yhdysvalloissa. Päätin pitkällisen pähkäilyn jälkeen olla ottamatta juuri mitään lankoja mukaan, koska ei ole järkeä raahata matkalaukussa useita keriä jotain puuvillalankoja ja puikkoja vain jotain epämääräistä kesäistä käsityötä varten. Päädyin siihen, että otan lentokoneeseen mukaan bambupuikot ja yhden kerän villalankaa helppoa ja yksinkertaista villasukan tekoa varten - kun en ihan tekemättä mitään pysty kuitenkaan olemaan. Ostan sitten paikan päältä tarvittaessa lankoja ja välineet ihan varta vasten jotakin tiettyä työtä varten, kunhan löydän lankakaupan ensin.


Olen keskittynyt lähinnä käyttämään lankakaapissani olevia lankoja tähän haasteeseen ja ommellut tänä vuonna vain yhden mekon loppuun. Vielä on kaksi valmista neuletyötä esittelemättä blogissa mutta tulevat jossain vaiheessa, kun ehdin! Kesällä tulee varmaan muuten olemaan hiljaisempaa valmiiden töiden esittelyn suhteen, mutta toiveeni on kyetä raportoimaan erilaisista käsityöilmiöistä ja -kaupoista USA:ssa, joten jääthän silti kuulolle!

Mitä sinä olet saanut valmiiksi tai miten olet muuten kyennyt käyttämään hamstraamiasi materiaaleja? Esittele työsi täällä alla olevassa linkkiketjussa. Voit myös jakaa töitäsi Instagramissa ja Facebookissa käyttämällä hashtagia #kässähamsterihaaste2019. Liity myös FB-ryhmäämme, jossa voi ihan muuten vain keskustella kaikkeen aiheeseen liittyvästä. Väliaikatietona olisi myös kiva kuulla, miten olet kokenut haasteen!

Tämä linkkiketju toimii myös L u m i s i i v e t-blogissa, kun yhteistyössä olemme haasteen pystyyn pistäneet. Mukavaa kesäkuuta!
You are invited to the Inlinkz link party!
Click here to enter

2 kommenttia

 1. Ihan järkeväähän se on pakata matkalle mukaan sitä mitä tarvitsee, eikä matkalaukullista lankoja :D Kyllä me muut yritetään täällä pitää haastetta pystyssä.

  Väliaikatietoja kysyit myös, joten vastaan näin: Ompelen ilolla, en pakolla, varastoistani sen mukaan mitä tarvitsen. Aika tavaran kaupitsee ja kun kuluuu paljon aikaa, kuluu paljon tavaraa eli sitä kangasta ja lankaa. Kesävaatteitahan sitä seuraavaksi tarvitaan, joten tutkitaan mitä niihin löytyy valmiina ja mitä hankitaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, näinhän se on, kun asian noin pistät! :D
   Hyvältä kuulostaa suunnitelmasi - itselläkin olisi ollut kesävaatteita ommeltavana, vaan tämä kesä menee ostovaatteilla. Syksyllä sitten!

   Poista

© CRAFT CANDIDATE • Theme by Maira G.