SLIDER

Keskeneräisten keskiviikko: Lokakuu - WIP Wednesday: October

 

Palataanpas taas päiväjärjestykseen. Tästä eteenpäin Keskeneräisten keskiviikko ilmestyy aina kuun ensimmäisenä keskiviikkona, kuten ensimmäisen kerran vuosi sitten. Toivottavasti mahdollisimman moni muukin innostuisi raportoimaan keskeneräisistä töistään tämän postauksen lopussa olevaan linkkiketjuun, joka on avoinna aina seuraavaan kuuhun.

Viime postauksessa esittelin kesken olevaa hametta. Sain sen valmiiksi - vain huomatakseni tehneeni siitä aivan liian suuren. En usko, että edes kuminauha vyötäröllä auttaa saamaan siitä sopivan kokoista, sillä lantiollakin tuntuu olevan paljon väljää. Niinpä aloitin samoista langoista mekon. Katsotaan nyt, mitä siitä sitten tulee.


Sitten aloitin myös uudelleen jo kerran aloittamani raitajakun, jonka purin, kun olin alussa unohtanut tehdä hihojen kavennuksen oikeassa kohdassa.


Ja lisäksi on vielä kesken lapsen torkkupeitto, sekä siskon villatakki, joka odottaa lähinnä hihojen istutusta ja nappien ompelua. Mutta kaikkein suurimpana huolen aiheena minulla on tällä hetkellä se, että minkä työn tai mitä lankoja otan mukaan lähtiessäni kuukaudeksi Englantiin! Kun jos vaikka haluaisikin ostaa uusia lankoja sieltä, vaikka entisiäkin on kaapissa jo vaikka millä mitalla. Varsinainen dilemma siis.


Mitä sinulla on kesken? Kirjoita ja postaa, mitä töitä sinulla on keskeneräisinä. Jaa kuvia töistäsi Instagramissa hashtagilla #keskeneräistenkeskiviikko ja linkkaa oma keskeneräisten postauksesi tämän postauksen alla olevaan linkityslistaan. Aikaa linkkaamiseen on noin kuukausi. Käy myös kurkkaamassa ja kommentoimassa toisten postauksia - on vain mukava katsoa, mitä muilla on tekeillä! Kaikki Keskeneräisten keskiviikot löydät myös yläpalkin linkistä. Seuraava Keskeneräisten keskiviikko ilmestyy aina kuun ensimmäisenä keskiviikkona.

WIP WEDNESDAY
Please share your WIPs or UFOs with us! You may link your posts for about a month. I will post a new linky once a month, on the first Wednesday of the month. Please comment also on the others' blog posts, too. 

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

© CRAFT CANDIDATE • Theme by Maira G.