Oliivinvihreä pipo ja kauluri - Olive green beanie and neckwarmer

(English version below)
Vihdoinkin sain tehtyä itselleni toisiinsa sointuvat asusteet. Värit sointuvat myös mielettömän hyvin syksyn väreihin, eikö vain? Kaulurin malli on Novita Talvi 2013 -lehdestä. Suunnittelija on Lea Petäjä, joka on kyllä ehdottomasti yksi suosikkineulesuunnittelijoitani. Aina kun katson Novitan lehdestä jonkun kivan mallin, sen suunnittelija on lähes poikkeuksetta Lea Petäjä. Onko sinulla joitakin lempparisuunnittelijoita?


Palmikkokuvioinen pipo on lasten kokoa ja malli on Novita Ipana -lehdestä. Lankana käytin molemmissa Novitan Isoveli-lankaa. Tässä pipo ja kauluri ovat sovitusnukkeni päällä, kun en saanut ketään kuvaamaan itseäni.


In English:

I have had so mismatching beanies and scarfs but finally I got to making myself a new beanie and a neckwarmer. The cable patterned beanie is children's size and pattern from a Finnish knitting magazine for children's wear, Novita Ipana. I used a thicker Novita yarn called Isoveli in both of them.


The neckwarmer pattern was found from Novita Winter 2013 magazine and designed by one of my favourite knitting designers Lea Petäjä. Above they are pictured together on my sewing dummy.

The colours are really matching with the autumn colours, don't you think?


Comments

Popular Posts

Follow on Facebook

Follow on Instagram

Follow on Blogit.fi

Follow on Bloglovin'

Followers

Blogisiskot